StoryEditor

Prečo celebrity radi lietajú so SkyEurope?

14.11.2006, 12:48

SkyEurope VIP klub: Katarína Hasprová, Zdenka Predná, Peter Novák alias Šarkan, Kuly, Alena Heribanová, Braňo Kostka, Zdena Studenková

Katarína: Rada cestujem s každou dobrou leteckou spoločnosťou a pri SkyEurope som zatiaľ nemala žiadne problémy. Aj letušky boli veľmi milé.

 

Zdenka: Lebo zatiaľ vždy a bez problémov leteli tam, kam som potrebovala a majú výborné muffinky.

 

Šarkan: No hlavne, že lietajú z Bratislavy a že mi prídu, že sú to také "naše" aerolinky.

 

Kuly: Budem úprimný. Je to spoločnosť, ktorej verím a zatiaľ, čo je pre mňa dôležité, nemala žiadne problémy ktoré by sa týkali či už letu, služieb a pod. No a samozrejme spoľahlivosť lietadiel je pre mňa alfou a omegou. Veď priznajme si, že takmer každý človek má trošku obavy pri lietaní, ale vie ma ukľudniť, keď viem, ako sa o lietadlá SkyEurope pred každým letom stará.

Alena: Je to praktické, rýchle a cenovo výhodné. Staršia dcéra študuje v holandskom Utrechte, takže so Sky sme si bližšie.

 

Braňo: Pre ich cenovú a priestorovú dostupnosť.

 

Zdena: Pretože ich letenky sú v prijateľných cenách.

 

Staňte sa aj vy členmi leteckého VIP klubu! SkyEurope Airlines, ako najvýznamnejšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej Európe opäť zmrazila svoje ceny a ponúka úplne všetkým nielen letenky zadarmo, ale ešte im k tomu prikladá aj 1,-Sk depozit na zaplatenie letiskových poplatkov.

Promo akcia potrvá do nedele 19. novembra do 24,00 hod. Letenky zadarmo sú určené na letové obdobie od 1. 12. 2006 - 28. 2. 2007.

Kliknite na www.skyeurope.com a vyberte si svoj darček od nás, letenku zadarmo.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/inzercia, menuAlias = inzercia, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 09:01