StoryEditor

Richard Sulík: Birmovaný komunista rieši Váhostav

13.04.2015, 00:00

Kamarát je šéf SISky, spolužiak, generálny prokurátor a v parlamente má 83 za hrob verných kolesíkov. Ak niekto má možnosť zistiť, kto je za schránkovými firmami, respektíve zabrániť tomu, aby schránkové firmy získavali verejné zákazky, je to Robert Fico. Lenže práve ako na potvoru, on to chudáčik nevie.

Skutočnosť je tá, že Váhostav je roky úspešný v získavaní verejných zákaziek, a keď už nevie, ako okradnúť štát, okradne stovky malých živnostníkov. Robert Fico nielenže nekoná, on to ešte aj ide obhajovať – že vraj za všetko môžu Radičová a Figeľ, lebo tlačili firmy do nízkych cien. Bohvie, za čo drží Juraj Široký Roberta Fica, ale ten stisk musí byť riadne pevný a dlhodobý.

Možno to súvisí so spôsobom, akým Smer vznikol (zakladateľskými zmluvami), možno so spôsobom, akým Fico zháňal peniaze (vlastnou hlavou), v každom prípade výsledok je snaha obhájiť neobhájiteľné – požiadavka čo najnižšej ceny je totiž nielen legitímna, ale aj jediná správna. Samozrejme, pri splnení všetkých predmetných noriem.

Politická strana držiaca pokope len kvôli spoločnej deľbe lupu je nevyhnutne odkázaná na klamstvá. Preto vôbec nie je prekvapivé, že podľa demagog. sk päť najväčších klamárov v politike sú Paška, Kaliňák, Fico, Čaplovič a Maďarič. Výsledkom sú klamstvá na dennom poriadku a niektoré z nich také očividné, že je to už len na smiech.

Klamať a kradnúť, to im skutočne ide. A draho zaplatený, kvalitný marketing rovnako. Preto na otázku, kto im toto vlastne ešte žerie, je odpoveď úplne jednoduchá – tí, ktorých sa podarilo oklamať. Ak v prieskume vyjde, že sa treba hlásiť k birmovke, tak z ateistického komunistu je zrazu birmovaný demokrat.

Ak prieskum povie, že väčšina voličov je na strane podvedených živnostníkov, nie je problém, Robert Fico ich začne ľutovať. I keď ani len netuší, ako to je nevedieť svojim zamestnancom vyplatiť mzdu alebo bezmocne sa dívať na Váhostav, ktorý si z obetí ešte aj srandu robí – založením stránky mrzinasto. sk. Ak by ich to skutočne mrzelo, tak by predsa nerobili podvody a neposielali peniaze na Cyprus. A ak by boli aspoň trošičku úprimní, stránka by sa volala mamevasvsetkychnahaku. sk.

01 - Modified: 2007-05-08 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Poslancom vyšetria pľúca
01 - Modified: 2024-04-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Výroky politikov: Taraba sa zahral na Fica. Šimečka vyzýva premiéra ohľadne eurofondov 02 - Modified: 2024-04-12 08:09:51 - Feat.: - Title: Richard Sulík: Elektrinu z jadra najviac podporila SaS 03 - Modified: 2024-04-11 15:04:03 - Feat.: - Title: SaS aj KDH kritizujú tzv. migračný pakt: Nerieši zásadné tlaky na vonkajších hraniciach Únie 04 - Modified: 2024-04-09 07:48:07 - Feat.: - Title: Volvo: Posledná veľká prekážka odstránená (komentár Richarda Sulíka) 05 - Modified: 2024-03-27 23:00:00 - Feat.: - Title: Čaká sa na objav. Čo bude prelomová zbraň, ktorá rozhodne vojnu na Ukrajine?
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare, menuAlias = komentare, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
23. apríl 2024 17:42