StoryEditor

Adamec začal čistiť Trnavu

07.11.2006, 23:00
Tajnosti okolo čistiek v hráčskom kádri futbalového klubu Spartak Trnava sú už minulosťou. V pondelok vedenie klubu rozhodlo, že na podnet trénera J. Adamca bude do B-tímu preradená šestica futbalistov.

Tajnosti okolo čistiek v hráčskom kádri futbalového klubu Spartak Trnava sú už minulosťou. V pondelok vedenie klubu rozhodlo, že na podnet trénera Jozefa Adamca bude do B-tímu preradená šestica Martin Lipčák, Vladimír Labant, Juraj Škripec, Lubomír Blaha, Jaroslav Hrabal a Tomáš Bartoš. "Hráčovi sa môže stať, že mu zopár zápasov nevyjde, ale nie je možné, aby nehral dobre počas celej jesene," vysvetlil nepríjemnú situáciu v tíme športový riaditeľ klubu Vladimír Ekhardt a dodal: "Štvorica Lipčák, Blaha, Škripec a Hrabal je voľná a môže si hľadať nové angažmán."
Labant a Bartoš ešte dostanú šancu
Labant s Bartošom však podľa Ekhardta ešte dostanú šancu. Momentálne sú zranení a ak sa im podarí dať sa do poriadku, môžu sa do mužstva vrátiť. Na otázku kto by mal nahradiť prepustených hráčov Ekhardt pre HN povedal." Musíte sa spýtať Jozefa Adamca, o ktorých hráčov má záujem." Tréner Spartaka Trnava Jozef Adamec nám stroho povedal."Teraz nemám čas, neviem vám povedať, kedy by som mohol s vami hovoriť," reagoval Adamec, ktorý s novinármi momentálne nechce diskutovať, kto by mohol nahradiť prepustených hráčov. Spartakovci prehrali v sobotňajšom stretnutí 19. kola futbalovej ligy na domácej pôde v tzv. šesťbodovom dueli so Sencom 0:1 a výrazne si tak skomplikovali možnosť postupu do prvej osmičky, ktorá sa v jarnej časti pobije o majstrovský titul.
Adamec riešil sabotáž
Jozef Adamec na pozápasovej tlačovej besede okrem hodnotenia samotného stretnutia naznačil, že niektorí jeho zverenci odsabotovali zápas. "Niektorí futbalisti, ktorí hrali nezodpovedne, nemajú v mužstve čo robiť. "Niektorí" hráči by po postupe do prvej osmičky nehrali, nemali by miesto v kádri. Preto chcú hrať v baráži, a preto sú tie zápasy také, aké sú," nedával si po dueli so Sencom servítku pred ústa 64-ročný rodák z Vrbového.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. máj 2024 14:27