StoryEditor

Po vlne krachov mieria na trh nové projekty. Reštauráciu otvára aj Bödörova sestra

12.10.2021, 00:00
Podľa analytikov vzniklo od začiatku roka vyše 1 100 nových gastropobočiek. Podľa šéfa hotelierov Mareka Harbuľáka je však možné, že ide iba o nové spoločnosti, ktoré získali oprávnenie na podnikanie v gastronómii, ale to neznamená, že budú aj aktívne vykonávať túto činnosť.

Púchovčania Andrej Kucej a Milan Veľký vedú portál eZmluva.sk, ktorý sa zaoberá problémami podnikateľov. Poskytuje im poradenstvo v oblasti práva, zákonov a daní. Od apríla minulého roka stoja obaja biznismeni aj v čele spoločnosti Societas Europaea Investment Group. Tá sa orientuje na investovanie do nehnuteľností či developingu.

Kucej a Veľký sa však aktuálne rozhodli obohatiť svoje portfólio o ďalší segment. Začiatkom októbra otvorili nový koncept Púchovský kebab. „Gastro je naše hobby a zároveň chceme využiť príležitosť na trhu. Vďaka pandémii sa uvoľnili zaujímavé priestory v centrách miest a práve takéto sa nám podarilo zí...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave 02 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 03 - Modified: 2024-05-09 15:38:20 - Feat.: - Title: Argentínu zasiahol generálny štrajk proti úsporným opatreniam prezidenta. Chce znížiť reguláciu podnikania 04 - Modified: 2024-05-06 22:00:00 - Feat.: - Title: Bezostyšné návraty ukazujú, že sme vo veku drzosti 05 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
14. máj 2024 08:50