StoryEditor

Deti na školský výlet zadarmo

28.06.2006, 00:00
Takmer sto detí z troch základných škôl pricestovalo včera do Čierneho Balogu. Žiaci zo základnej školy v Banskej Bystrici a v Dolnom Ohaji boli z Čierneho Balogu na celodenný školský výlet Čiernohronskou železnicou do skanzenu Vydrovo úplne zadarmo.

Takmer sto detí z troch základných škôl pricestovalo včera do Čierneho Balogu. Žiaci zo základnej školy v Banskej Bystrici a v Dolnom Ohaji boli z Čierneho Balogu na celodennom školskom výlete Čiernohronskou železnicou do skanzenu Vydrovo úplne zadarmo.
A to vďaka svojim spolužiakom, ktorí vyhrali v súťaž Železničnej spoločnosti Slovensko s názvom Namaľuj leto, vlak a lanovku.
Školský výlet pre svoju triedu vyhral ôsmak so zaujímavou kresbou a menom, Brain Terrero, dieťa kubánskych rodičov z Banskej Bystrice.
Kolektívna práca na maľovanom leporele priniesla zase úspech deťom zo 4. triedy v Dolnom Ohaji. Pre svoju triedu tak získali bezplatnú cestu vlakom na školský výlet do Čierneho Balogu. To podnietilo ostatných žiakov z ďalšej triedy základnej školy v Dolnom Ohaji, i keď sa na súťaži nezúčastnili, aby si kúpili produkt ZSSK Vlak a vláčik.

Atraktívny Vlak a vláčik
Vlak a vláčik je atraktívna ponuka pre žiakov do 20 rokov, ktorých musí byť minimálne desať. Ak si táto skupina kúpi spiatočný cestovný lístok odkiaľkoľvek zo Slovenska do Chvatimechu, získa okrem spiatočného cestovného lístka na cestu späť aj spiatočný cestovný lístok na Čiernohorskú železnicu, ktorou môžu ísť z Chvatimechu do Čierneho Balogu a odtiaľ do Vydrovo skanzenu a zase naspäť do Chvatimechu. Produkt Vlak a vláčik stojí pre jedného cestujúceho žiaka 200 Sk. Ponuka platí od 1. mája do 31. augusta 2006.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. máj 2024 19:42