TASR/Michal Svítok
StoryEditor

Alojz Hlina: Boris Kollár a jeho prašiak

04.10.2018, 12:16
Boris Kollár je ohrozením parlamentnej demokracie. Tento človek deštruuje našu parlamentnú demokraciu, píše šéf KDH Alojz Hlina.

Možno si niektorí spomenú, ako Boris Kollár vysvetľoval svojich podivných známych teóriou bratislavského prašiaka.

Podľa tejto teórie nemôžete za to, s kým ste vyrastali ako dieťa na prašiaku. Na tejto prašiakovej teórii vo svetle toho, že sa Boris Kollár pozná aj s osobou z Komárna, ktorá je obžalovaná z objednania vraždy dvoch mladých ľudí niečo nesedí.

Bol ten povestný bratislavský prašiak tak dlhý, že siahal od Bratislavy až do Komárna? Či si ako dieťa chodieval sadať aj na komárňanský prašiak? Alebo sa Boris Kollár náhodne spoznáva s pochybnými ľuďmi na prašiakoch aj v týchto časoch?

Dá sa oblbovať určitý čas všetkých. Dá sa aj neustále oblbovať určitých ľudí. Nedá sa však oblbovať všetkých ľudí neustále (A. Lincoln).

Mňa Boris Kollár neoblbol ani na minútu. Žiaľ, iných áno.

Boris Kollár je ohrozením parlamentnej demokracie. Tento človek deštruuje našu parlamentnú demokraciu. Žasnem nad tým, koľko mediálneho priestoru sa mu dostáva. Žasnem a budem žasnúť.

Boris Kollár v tomto príspevku rozpráva aj rečou tela. Nemusíte byť expertom FBI na neverbálnu komunikáciu a vidíte, že je veľmi, ale veľmi nervózny.

Boris Kollár žúruje s Bašternákom.

Boris Kollár žúruje s Kočnerom.

Boris Kollár podnikal s bratislavskými mafiánmi.

Boris Kollár podľa popradského „podnikateľa“ Žembu robil sekretárku mafiánom.

Boris Kollár oplzlo vypisuje mladistvej.

Boris Kollár sa omylom spoznal so Zsuzsovou, osobou obžalovanou z objednania vraždy dvoch mladých ľudí.

Na tej teórii prašiaka niečo nesedí. Otvorte oči, všetci podržtaškovia, ktorí sa okolo toho šialeného príbehu Borisa Kollára motáte!

Vyčítali mi, že si neviem sadnúť za stôl s Borisom Kollárom. Áno, mám s tým problém. Som slobodný. Som hrdý. Mám sebaúctu. Mám zodpovednosť. Nie som odkázaný na to, aby som s takýmito osobami musel komunikovať. Za príbeh Borisa Kollára a jeho prašiaku sa poniektorí ešte budú hanbiť. Otázka je kto a ako veľmi.

Kto a ako tomuto príbehu pomáhal. A áno, aj fotografiami v kanárikovom saku a pozývaním do relácií, v ktorých púšťa tie svoje hlúpe reči. Kto a ako pomáhal príbehu, ktorý je na najlepšej ceste nadobro zničiť dôveru v politiku, v politikov, vo veci verejné.

V demokraciu.

Aby nedošlo k nedorozumeniu, ja Borisa Kollára nespájam s tými hroznými udalosťami, ktoré sa stali v marci tohto roku.
Ja len reagujem na to, že má naozaj veľkú smolu v tom, s kým sa stretne na prašiaku. Smolu v tom, že akurát jeho omylom kontaktuje osoba, ktorá v tom hroznom čine figuruje.

01 - Modified: 2024-04-20 15:00:40 - Feat.: - Title: KDH predstavilo program do Európskeho parlamentu, chce presadzovať silné Slovensko 02 - Modified: 2024-04-19 13:19:16 - Feat.: - Title: KDH som za podporu 13. dôchodku nič nesľúbil, reaguje Tomáš na tvrdenia hnutia 03 - Modified: 2024-04-18 07:57:18 - Feat.: - Title: Najsilnejšiu koalíciu nakoniec vytvoril medveď hnedý 04 - Modified: 2024-04-17 09:35:50 - Feat.: - Title: Majerský v HNtelevízii o liste von der Leyenovej: Prečo im kroky Poľska nevadia? Nech majú rovnaký meter 05 - Modified: 2024-04-16 14:19:19 - Feat.: - Title: KDH listom žiada Brusel, aby nám nepozastavil čerpanie financií z plánu obnovy
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare, menuAlias = komentare, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
22. apríl 2024 23:37