StoryEditor

Black Friday v podaní Xiaomi. Ušetriť sa dá až 50%

16.11.2023, 00:00

Vybrali sme niekoľko z najzaujímavejších produktov z tohtoročnej akcie Xiaomi Black Friday. Xiaomi Black Friday končí 3. decembra, respektíve do vypredania zásob.

Do Vianoc je síce ešte pekných pár dní, ale prečo sa zbytočne stresovať výberom a zháňaním darčekov pre najbližších na poslednú chvíľu? Navyše v práve prebiehajúcej akcii Black Friday sa dajú nájsť desiatky inovatívnych a praktických produktov Xiaomi za zvýhodnené ceny. Hoci je táto značka známa prevažne svojimi smartfónmi, v ponuke má aj kopec smart zariadení do kancelárie alebo kuchyne. Vybrali sme niekoľko z nich, ktoré majú podľa nás veľmi zaujímavý pomer výbavy a ceny. Celú ponuku dočasne zľavnených produktov nájdete na mi-store.sk.

image

Xiaomi 13 Lite-Render-Special Angles

Xiaomi

Xiaomi 13 Lite 399 eur (bežne 499 eur) 

Perfektná symbióza štýlu a výkonu so 100 eurovou zľavou! Tenký, elegantný dizajn spolu s výkonným procesorom a naturálnymi farbami na displeji robí tento smartfón ideálnym spoločníkom pre moderný život. Zachyťte každý moment s kvalitným 50 Mpx zadaným fotoaparátom. Kombinácia 256 GB úložiska a 2K video nahrávaním, vám prinesie spoľahlivého partnera pre každodenné používania.

image

Redmi Note 12S

Xiaomi

Redmi Note 12S 219 eur (bežne 319 eur) 

Redmi Note 12S je šikovný smartfón so 6,43 palcovým AMOLED displejom, výkonným hardvérom a všestranným 108 MP  fotoaparátom. Prináša sympatický dizajn s plochým rámom a rýchlym nabíjaním batérie s výdržou aj 2 dni. Pri používaní telefónu vás taktiež potešia jeho kompaktné rozmery, štíhle telo a nízka hmotnosť len 176 gramov. Jeho schopnosti v kombinácii so zľavami počas Black Friday ho robia lákavou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a výkonný mobilný telefón.

image

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU – 689 eur (bežne 799 eur)

Vlajková loď medzi robotickými vysávačmi s plnou výbavou je investícia do času. Ušetrí vám aj celé hodiny mesačne. Nie iba preto, že za vás povysáva a aj na mokro poumýva podlahu. Ale nie je ani starať so o jeho vyprázdňovanie. Dobíjacia stanica totiž obsahuje systém na automatický vyprázdňovanie nečistôt z vysávača po každom povysávaní. Navyše je vybavený aj zásobníkom na vodu a čističkou a sušičkou mopovacích podložiek, ktoré sa zas starajú o pokročilé umývanie podlahy. Samozrejmosťou je laserová navigácia nie iba miestnosti, ale aj konkrétnych 3D objektov na podlahe. X10+ tak rozozná nábytok či kus oblečenia a tým sa zvyšuje efektivita a rýchlosť vysávania a umývania.

image

Mi Electric Toothbrush T700

Xiaomi

Mi Electric Toothbrush T700 – 69 eur (bežne 95,90 eur)

Starostlivosť o zuby môže byť omnoho efektívnejšia a možno aj zábavnejšia s elektrickou zubnou kefkou, ktorú teraz zoženiete za bezkonkurenčnú cenu. Model T700 robí presne to, čo by ste od modernej elektrickej kefky čakali. Sonický motor vibruje až takmer 40 000-krát za minútu a vďaka extra jemným štetinkám hlavice sa kefka dostane aj do horšie prístupných častí a bez dráždenia ďasna vyčistí zubný kameň aj škvrny. Intenzita motora sa ovláda na kefke a zobrazuje na displeji, alebo aj na obrazovke mobilu – kefka sa vie bezdrôtovo spojiť s mobilnou aplikáciou, kde vidíte kedy a ako ste si zuby čistili a tým si vytvorili zdravý zvyk. Plne vodeodolná kefka s výdržou 24 hodín sa bezdrôtovo dobíja v elegantnom stojane.

image

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l

Xiaomi

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l – 89,90 eur (bežne 106,90 eur)

Aj teplovzdušná fritéza môže byť smart. Ako? Prečo nemať pečenie pod úplnou kontrolou aj keď nie ste práve doma. Túto fritézu môžete ovládať mobilom a napríklad si naplánovať, aby na vás čakal práve čerstvo dokončený kurací steak po príchode z fitness centra. Alebo môžete v aplikácii vybrať jeden z konkrétnych receptov a fritéza všetko ostatné nastaví automaticky. Drobnosť, ale prečo nepridávať vylepšenia aj fritézam. Air Fryer Pro, samozrejme, funguje aj s ručným ovládaním cez ovládací prvok s Oled displejom. Táto verzia má aj praktické okienko na sledovanie priebehu pečenia, 360-stupnovú cirkuláciu vzduchu s teplotou od 40 do 200 stupňov Celzia a nepriľnavý povrch 4-litrovej nádoby.

image

Xiaomi 13T Pro Black

Xiaomi

Xiaomi 13T Pro 12/512 GB - 719 eur (bežne 899 eur)

Len ťažko by sa hľadala vlastnosť či parameter, ktorý by tomuto smartfónu chýbal. Displej? Jemný Amoled s uhlopriečkou 6,67 palcov a 144 Hz obnovovacou frekvenciou, navyše s rekordným jasom 2600 nitov. Dizajn? Elegantný, ale praktický, s plochým displejom a v modrej farbe dokonca so zadnou stranou z vegánskej kože. Výkon? Najnovší procesor MediaTek Dimensity 9200+ a k tomu až 12 GB operačnej pamäte. Fotoaparáty? Ladené legendárnou značkou Leica s veľkým snímačom s rozlíšením 50 Mpix a optickou stabilizáciou, 50 Mpix teleobjektív a 12 Mpix ultraširokouhlý. Výdrž? Aj dvojdňová a s extra rýchlym nabíjaním, kedy stačí mobil zapnúť do dodávanej nabíjačky na 19 minút a je kompletne nabitý.

image

Xiaomi 13T Blue

Xiaomi

Xiaomi 13T 8/256 GB – 479 eur (bežne 599 eur) 

Pre náročných používateľov je teraz za zvýhodnenú cenu aj dostupnejšia verzia z novej série 13T. So súrodencom 13T Pro zdieľajú úplne rovnaký dizajn s telom s odolnosťou proti vode a prachu IP68, displej aj fotoaparáty. Cenovo dostupnejší model má o chlp menej výkonný čipset s 8 GB operačnej pamäte, čo stále zvláda aj náročné úlohy a najnovšie hry. Ďalším a posledným rozdielom je, že rovnako štedrá 5000 mAh batéria podporuje 67W nabíjanie. To znamená zhruba 45 minút na plné nabitie.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 20:05