TASR/Martin Baumann
StoryEditor

SNS kritizuje Šefčoviča, že si zastal svojho homosexuálneho zamestnanca. Vyhráža sa, že stratí ich podporu

07.07.2019, 11:50
Autor:
lmlm
Podľa SNS podivná rodina tvorená dvomi chlapmi a dvoma novorodencami je priamym dôsledkom zvláštneho uvažovania ľudí pohybujúcimi sa vo vnútri inštitúcií EÚ.

SNS kritizuje eurokomisára Maroša Šefčoviča, dôrazne odmieta Bruselom aj Šefčovičom tolerované hazardovanie s prirodzenou, biologickou podstatou rodu.

Kritika na Šefčoviča

SNS ako dôvod uvádza, že Šefčovičov zamestnanec v komisii, Izraelčan Dan Sobovitz si spolu s partnerom Francúzom Grégorym Merlym nechali u náhradnej matky vynosiť dve nimi oplodnené vajíčka od anonymných darkýň.

"Ich deti z vajíčok od neznámych matiek, ktoré im (údajne za 100-tisíc Eur) vynosila náhradná matka sa teraz podľa práva EÚ chystajú vychovávať v spoločnej domácnosti v Berlíne," píše sa v tlačovej správe strany Andreja Danka.

SNS sa vyhráža, že Šefčovič u nej nebude mať podporu. "Upozorňujeme pána podpredsedu Európskej komisie Maroša Šefčoviča, aby sa nepodieľal na eticky neprijateľných manipuláciách homosexuálnej komunity s novorodencami. Inak sa už nebude môcť spoliehať na dôveru Slovenskej národnej strany, ani jej podporu pri štátnej nominácii na niektorý zo zodpovedných postov v Európskej únii, čo veríme pochopí aj predseda vlády pán Peter Pellegrini," píše sa ďalej v tlačovej správe. 

SNS hovorí o zvláštnom uvažovaní

Podľa SNS podivná rodina tvorená dvomi chlapmi a dvoma novorodencami je priamym dôsledkom zvláštneho uvažovania ľudí pohybujúcimi sa vo vnútri inštitúcií EÚ. 

"Potvrdzuje to aj nedávne vyjadrenie slovenského podpredsedu Európskej komisie pána Šefčoviča k správaniu sa jeho asistenta, že: „vnímanie rodiny spadá pod slobodu myslenia a hodnotového ukotvenia a nejde proti žiadnej európskej hodnote či legislatíve," uvádza sa v správe. 

01 - Modified: 2024-05-02 11:32:45 - Feat.: - Title: Slováci chcú poslať Machalu na obežnú dráhu. Vytvorili zbierku, aby sa na vlastné oči presvedčil, že Zem je guľatá + memečka 02 - Modified: 2024-04-30 13:36:46 - Feat.: - Title: SNS a Hlas sa dostali do sporu. Ešte ráno som bol v tom, že panuje dohoda, ale zdá sa, že nie, tvrdí Michelko 03 - Modified: 2024-05-02 11:46:17 - Feat.: - Title: Sudca Šamko: Konanie Mazáka je výsmechom. Harabinove kauzy sú stariny, jedna vec ho však diskvalifikuje 04 - Modified: 2024-04-30 13:56:36 - Feat.: - Title: Zmeny v Súdnej rade: Smer čaká, že Harabina potopí Hlas. Opozícia sa búri 05 - Modified: 2024-04-27 12:39:28 - Feat.: - Title: Mazák je nedôveryhodná osoba. Neviem, či sa nájde koaličná podpora pre Harabina, vraví Michelko
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
02. máj 2024 14:52