Obľúbené kešu orechy sa nepredávajú v prírodnej forme. A to je dobre. Tepelne sa upravujú pražením či v pare, aby prišli o jedovatú zložku urushiol.Flickr.com
StoryEditor

10 nebezpečných potravín. Tieto vás môžu regulárne otráviť

28.11.2016, 14:15
Autor:
bonbon
Bežná súčasť jedálnička a pritom zdravotná hrozba.

Po 20-tich rokoch, čo zastupuje ľudí v prípadoch otravy jedlom, americký právnik Bill Marler jednoducho už niektoré potraviny neje. Advokát, ktorý sa po prepuknutí vírusu E. coli súdi s reťazcom rýchleho občerstvenia Chipotle, sa pre médiá vyjadril, ktoré potraviny a jedlá definitívne vyňal zo svojich jedál.

Americký právnik už pre svojich klientov vysúdil neuveriteľných 600 miliónov v potravinársko-zdravotníckych kauzách a teraz tvrdí, že isté jedlá skrátka za určite riziká nestoja, píše magazín Iflscience.com.

Ktoré potraviny majú jedovaté zložky?

01 - Modified: 2024-05-18 07:39:38 - Feat.: - Title: Nemusí ísť len o banalitu: Neuveríte čo všetko sa môže skrývať za bolesťami chrbtice 02 - Modified: 2024-05-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Spánok ako zrkadlo tela. Odborník prezrádza, ako z neho vyčítať choroby 03 - Modified: 2024-05-17 12:00:00 - Feat.: - Title: Mužovi museli amputovať nohu, urobil bizarné rozhodnutie. S priateľmi si z nej pripravili tacos 04 - Modified: 2024-05-16 10:30:00 - Feat.: - Title: Pozeráš pri jedle do mobilu alebo tabletu? Chyba. Podľa vedcov máš väčšiu pravdedpodobnosť, že budeš obézny 05 - Modified: 2024-05-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Zhoršil sa vám náhle sluch? Upaľujte k lekárovi, väčšina problémov sa dá riešiť, keď sa začne včas
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. máj 2024 15:41