StoryEditor

Káva sa nemusí len piť: Takto vyzerá jej netradičné využitie ´made in Slovakia´

03.04.2017, 10:36
Po dlhšom zimnom leňošení sme sa rozhodli znovu priniesť novinky zo sveta gastronómie. Aj keď teraz pomerne nezvyčajné.

Sme milovníci lahodnej kávy. Zvyčajne si ju vychutnávame v podnikoch s neobyčajnou atmosférou zo štýlových šálok. Na jar sme sa však rozhodli vychutnať si kávu na úplne inom mieste, s úplne inou atmosférou, kde sme kávičkovali tak, ako nikdy predtým.

Vyskúšali sme kávový peeling

Robusta s kokosovým, mandľovým olejom, hnedým cukrom, morskou soľou. Teraz si asi hovoríte: Čo to pijete? Nie, nepijeme, degustujeme vďaka pokožke. Vyskúšali sme totiž MARKa, kávový píling, vyrábaný na Slovensku.

Ondrej Bobek

Medzi jeho ďalšie zložky patria esenciálne oleje, ktoré scrubu dodávajú vôňu. Vybrať si môžete kávový peeling s vôňou kávy, čokolády, kokosu, citrusu alebo pepermintu. Prípadne scrub určený špeciálne na tvár s účinnými zložkami Tea tree a Jojoba. Veru, takúto „dobrotu“ vám nepripraví žiaden barista.

Netradičný spôsob degustácie si môžete vychutnať aj vy, a to priamo vo svojej kúpeľni. Kávový peeling bojuje s nedokonalosťami pokožky, akými sú akné, celulitída, strie, exzém či suchá pokožka. Je stopercentne prírodný, pokožku zbaví odumretých čiastočiek, hydratuje ju a vyživí.

Ondrej Bobek

Je určený aj pre pánov

Páni si takisto môžu dopriať relax pomocou kávového peelingu s čokoládovo-pepermintovou vôňou. Kofeín zlepšuje cirkuláciu krvi a zbavuje pleť toxínov. Káva je naozaj zázrak. Nielen, že vás dokáže nabudiť zvnútra, vie vás prebudiť i zvonka.

Vyšlo v spolupráci s:

kavickari.sk

01 - Modified: 2017-04-03 10:28:20 - Feat.: 0 - Title: Netradičné kaviarne na Slovensku. Miesta, kde je pitie kávy skutočným zážitkom!
01 - Modified: 2024-05-31 22:00:00 - Feat.: - Title: Slané nástrahy pre naše telo: Ako nájsť rovnováhu a prečo nie dobré soliť tou himalájskou? 02 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história? 03 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli 04 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou 05 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
01. jún 2024 13:28