StoryEditor

Kaleidoskop

23.06.2006, 00:00
Kaleidoskop

Filmový režisér Steven Spielberg by mal už čoskoro začať pracovať na snímke World of Warcraft, ktorá je založená na rovnomennej on-line počítačovej hre. Zatiaľ však nie je známe, kedy si Spielberg na nakrúcanie nájde čas. V súčasnosti totiž pracuje na štyroch filmoch, okrem iného na životopise Abrahama Lincolna či pokračovaní Indianu Jonesa. (SITA)

Aaron Spelling, producent seriálov ako Beverly Hills 90210 či Charlieho anjeli, počas víkendu dostal porážku a podľa jeho hovorcu je už v domácom ošetrení. Spellingova manželka Candy je celý čas pri manželovej posteli. Sasaki uviedol, že sa neobáva paralýzy. Spelling sa producentsky podpísal aj pod seriály ako Dynastia, Loď lásky, Melrose Place, Fantasy Island, Burke's Law, The Mod Squad, Starsky & Hutch, T. J. Hooker, Hart to Hart a Hotel. Okrem toho produkoval viac ako 140 televíznych filmov. (SITA/AP)

Hollywoodska herečka Angelina Jolie vyhlásila, že americká vláda má zvláštne finančné priority, keď radšej dotuje vojnový konflikt, než by peniaze využila na obete choroby aids a utečencov. V rozhovore pre televíznu stanicu CNN Jolie povedala, že míňanie peňazí na vojnu môže v konečnom dôsledku stáť vládu podstatne viac. "Strácame veľa príležitostí na to, čo by sme mali robiť, to, čo Amerika vždy robila," povedala herečka, ktorá je vyslankyňou dobrej vôle pre utečencov pri OSN. Ako ďalej vyhlásila, vždy keď sa vo Washingtone snaží získať viac peňazí pre siroty s aids, dostáva rovnakú odpoveď, že vojna v Iraku je podstatnejšia. (SITA/AP)

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. máj 2024 02:10